HANDBOEK MARIFONIE BINNENVAART PDF

Aanbevolen bij International Medical Guide for Ships (download). Boordboek EHBO · Boordboek EHBO. prijs: €14, Medisch handboek voor watersporters. Voorheen was het noodzakelijk om het Handboek marifonie op Wetgeving voor de Binnenvaart, Deel III, marifonie, uitgegeven door SDU. In Nederland en België geldt de wettelijke verplichting om van bepaalde scheepvaartreglementen en het ‘Handboek voor de Marifonie in de Binnenvaart’ het.

Author: Dusho Nikojin
Country: Mali
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 1 December 2011
Pages: 343
PDF File Size: 1.81 Mb
ePub File Size: 8.56 Mb
ISBN: 880-1-93977-388-2
Downloads: 73667
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Douzahn

Per 1 januari wordt het nieuwe Binnenvaartpolitiereglement BPR van kracht. Welke wijzigingen zijn voor de zeiler relevant?

De KiteTender wordt voortaan geschaard onder de kitesurfers.

Commission du Danube [WorldCat Identities]

De erkenning als officieel vaartuig is leuk, maar de nieuwe regels maken het varen met de KiteTender erg moeilijk, zei bedenker Peter Renssen eerder tegen Zeilen.

Niet geheel toevallig verschenen enige tijd later tekeningen van een KiteTender-romp met zeilen op internet. Voorheen was het noodzakelijk om het Handbpek marifonie op papier aan boord te hebben. Sinds 1 januari is het ook toegestaan om het handboek slechts in digitale vorm te kunnen raadplegen. Uit de tekst van het BPR wordt niet geheel duidelijk om welk Handboek voor de marifonie het gaat, maar volgens de woordvoerder van het verantwoordelijke ministerie gaat het om jaarboek van Wetgeving voor de BinnenvaartDeel III, marifonieuitgegeven door SDU.

Commission du Danube

Hebt u een zeiljacht van meer dan 20 meter een groot schipdan bent u verplicht om op vaarwegen van de klasse CEMT I of hoger, de boot uit te rusten met een Inland AIS-apparaat. Veerponten die niet op radar varen, hoeven niet meer verplicht het mistsein te gebruiken een lange stoot en vier korte stoten. Deze maatregel valt af omdat het sein in de praktijk nauwelijks meer hoorbaar was voor andere schepen, vanwege de verbeterde geluidsisolatie in stuurhuizen.

  DZIECI KAPITANA GRANTA CHOMIKUJ PDF

Wordt de brug geopend of gesloten en staan er naast de gebruikelijke lichten ook gele lichten aan? Dan mag u, mits uw schip beperkte hoogte heeft, doorvaren. Het Prinses Margrietkanaal, het Van Starkenborghkanaal en het Eemskanaal zijn toegevoegd aan de lijst van vaarwegen waarbij de vaarweggebruikers aan een aantal regels zijn gebonden.

Het is onder andere verplicht om een motor standby te hebben en ook is bij slecht zicht het gebruik van radar verplicht. De volledige bekendmaking van de wijzigingen is te vinden via op: De tekst van het nieuwe BPR, waarin de wijzigingen zijn doorgevoerd, wordt per 1 januari geplaatst op: Via de link boven vind je: En dat zou je aan boord moeten hebben??

Een digitale versie wordt, althans via deze link, niet aangeboden. There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.

Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. The iPod is a much better choice in that case. Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano.

  DWL-3200AP MANUAL PDF

The Zune concentrates on being a Portable Media Player.

Not a web browser. Not a game machine. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace.

You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what handbooek your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the hanboek and widely mocked Zunes are. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Markerwadden Bestel de nieuwste Zeilen Word abonnee. Elke maand een tijdschrift in printversie en digitaal. Dagelijks online met het laatste zeilnieuws.

Wat verandert er in het BPR in ? Marinus van Sijdenborgh 25 december Reacties Via de link boven vind je: Plaats een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verder Lezen door redactie Zeilen. In de nieuwste Zeilen: Ontvang het laatste zeilnieuws Schrijf je in voor de nieuwsbrief Vul een geldig e-mailadres in.

Bedankt bninenvaart uw aanmelding.

U ontvangt binnenkort het laatste zeilnieuws. Probeer het nog eens.